Вие спортувате, храните се разумно и здравословно, понякога дори си налагате драстични диети, но в крайна сметка онези излишни няколко сантиметра на ханша и бедрата не искат да изчезнат. Спрете да се измъчвате. Предлагаме ви да си направите Вега тест в AQUALAND. Да установите кои храни са подходящи за вас и да похапвате колкото си искате без да спазвате зверски диети или да помирисвате сладко само насън.

Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Чудили ли сте се защо някои гладуват и не слабеят, а други се угощават, колкото им душа иска, и не пълнеят? Има храни, които обичат вашето тяло и му дават енергия, и други, които не се разграждат докрай и се натрупват в мастните депа. Te ви карат да се чувствате дебели, уморени и без настроение. За целулита и неговото въздействие върху женската психика да не говорим…

VEGA TEST е нов революционен метод за определяне на поносимостта на организма към различните храни. С него вие можете да разберете кой е най-подходящият начин на хранене за вашия метаболизъм. Разнообразното и здравословно хранене е важно както за хора, които имат проблем с теглото си, така и за тези, които просто искат да бъдат здрави и в добра форма. Хора, които искат да изчистят тялото си от натрупани токсини и шлаки.

VEGA TEST ви дава уникалната възможност да забравите за експериментите с диети. Благодарение на високотехнологичния напредък в дигиталната хранителна диагностика вие можете да сложите край на рисковете за вашето здраве при неправилно хранене.

Направете си Вега тест във фитнес „Акваленд“ и разберете поносимостта си към над 200 храни.